Advertisement

Probleme in paradis! Bia i-a scris lui Livian in particular! Jador, dezvaluiri incendiare!

Probleme in paradis! Bia i-a scris lui Livian in particular! Jador, dezvaluiri incendiare! Probleme in paradis! Bia i-a scris lui Livian in particular! Jador, dezvaluiri incendiare!
O nouă experiență a dragostei.
Un nou reality show în care 7 fete și 7 băieți ce nu se cunosc își caută dragostea adevărată. Emisiunea în care concurenții își petrec 8 ore în case alăturate și vin laolaltă pentru a se cunoaște mai bine, iar iubirea adevărată este răsplătită cu 1500 euro cu ajutorul publicului, este prezentată de Andreea Mantea. Concursul are o singură regulă: "Fetele și băieții nu se pot vedea câtă vreme nu sunt filmați".




Probleme in paradis!,Bia i-a scris lui Livian in particular!,Jador,dezvaluiri incendiare!,Bianca,atinsa de otrava geloziei!,Eu si Livian avem o relatie de dragoste pe ascuns!,Tensiunile dintre Mocanu si Jador au atins cote explozive!,insa tirul ei continua!,Mariana si Ligi,in vizorul Biei,Puterea dragostei (05.09.2019),Paula si Mariana,la un pas de paruiala!,Mary si Bianca,in razboi!,Prietenia lor a ajuns la final?,

Post a Comment

0 Comments